WOMEN'S ONLY

Tot welke lengte moet ik mijn haar laten groeien?

Voor het beste resultaat moeten uw haartjes minimaal 5 millimeter en maximaal 1,5 centimeter lang zijn. Haartjes langer dan 1,5 centimeter zult u voor de behandeling thuis moeten bijknippen.

Hoe lang blijven de haartjes weg na een waxbehandeling?

Het is erg lastig om op deze vraag antwoord te geven. Dit is afhankelijk van de haren, haargroei en persoon. Waxing star raadt u aan om de 4 a 6 weken een wax behandeling in te laten plannen.

Kan ik worden gewaxt als ik een intieme piercing heb?

Ja, u kunt uw piercing gewoon laten zitten dit heeft geen invloed op de waxbehandeling. De wax hecht zich alleen aan de haren en niet aan de huid of de piercing.

Ik ben ongesteld kan ik een Brazilian wax doen?

Ja, zolang u een tampon draagt is dit geen probleem. Hou er alleen rekening mee dat u tijdens de menstruatieperiode meer prikkelingen ontvangt en daardoor gevoeliger bent. De waxbehandeling kan hierdoor pijnlijker zijn. Waxing star adviseert daarom ook om de waxbehandeling uit te stellen.

Ik ben zwanger kan ik gewaxt worden?

Ja, mommy’s to be zijn welkom! Een waxbehandeling en de door ons gebruikte producten hebben geen enkele invloed op de ongeboren baby. Waxing star helpt u graag nog een aantal dagen voor uw uitgerekende datum.

Ik slik medicatie, kan ik een waxbehandeling inplannen?

Als u de volgende medicatie slikt raden wij het af om te waxen:

· Retin-A
· Renova
· Defferin
· Isotretition
· Roaccutan

Wat is de minimale leeftijd om een waxbehandeling te doen?

Iedereen is welkom bij Waxing star. Vrouwen onder de 18 jaar worden alleen behandeld met toestemming van ouders/verzorgende(n). Tijdens de eerste waxbehandeling zullen ouders/verzorgers voorafgaand in persoon toestemming moeten geven.